Hajunpoisto ja desinfiointi kuivasavumenetelmällä

Kuivahajunpoistossa ja desinfioinnissa käytämme Patriot DYNA-FOG -konetta. Käyttökohteita ovat mm. palo- ja savuvahingot, homeenhajukohteet, viemärinhajukohteet, sekä erilaiset eläinten ja ihmisten aiheuttamat hajuhaitat.

Asiakkaan tarpeen ja toiveen mukaisesti voimme käyttää myös peittävää tuoksua. Käytämme peittävinä tuoksuina eteerisiä öljyjä. Tuoksuvaihtoehtoja löytyy useita, esim. minttu, sitruuna, mänty ja omena.

Käsittely sisätiloissa

Vetyperoksidipohjainen kemikaali ei muodosta myrkyllisiä sivutuotteita, eikä jätä kemikaalijäämiä ja hajoaa biologisesti hapeksi ja vedeksi. Samat tuoksut löytyvät myös hapettavana versiona, jolloin kohde myös desinfioituu kaikista pinnoista ja ilmasta.

Hapettavat kemikaalit soveltuvat erinomaisesti esim. rikospaikka- ja kalmasiivouksiin, sekä desinfiointeihin. Kemikaalit soveltuvat myös muihin vahinkoihin, joissa tarvitaan erityisen hyvää tunkeutumiskykyä eri materiaaleihin, sekä korkeaa desinfektiovaikutusta. Kyseisellä menetelmällä voimme tehdä mm. SARS-desinfiointeja lentokoneisiin ja terminaalirakennuksiin.